Efectuam consultatii generale pentru caini, pisici, iepuri, porcusori de Guineea, hamsteri si perusi. Consultatia veterinara precede investigatiile si diagnosticul dupa care se poate incepe tratamentul.

Programare telefonica
0721 547 703
Programare online
Programare

Efectuam consultatii pentru catei, pisici, perusi, iepuri, porci de guineea, si hamsteri. Consultatia dureaza intre 15-30 minute. Implica luarea anamnezei (discutia cu proprietarul, motivele venirii la doctor, simptome, etc.) si verificarea profesionala a pacientului, acomodarea acestuia cu salonul, cu persoanele din incinta. In cadrul consultatiei generale se efectueaza: Inregistrarea pacientului in baza de date, verificare stare generala, frecventa cardiaca, frecventa respiratorie, indicele corporal, greutatea, temperatura, aspectul mucoaselor, pielii, parului, prezenta sau absenta parazitilor, prezenta secretiilor sau excretiilor patogene, se ia anamneza, se pune diagnostic de suspiciune, recomandari investigatii suplimentare (analize sange, ecografie, radiografie, etc), recomandari de crestere, alimentatie si igiena.

Pentru cazurile mai usoare sau in caz de incapacitate de deplasare la cabinet putem oferi sfaturi telefonic sau online (pe mail). Consultatiile se efectueaza la cabinet, cu programare, in timpul programului de lucru.

In urma unei consultatii generale, se pune un diagnostic de suspiciune, care de cele mai multe ori trebuie confirmat pentru inceperea tratamentului corect cu ajutorul aparatelor de investigatii: ecografie, ekg, Analize de sange, etc  De aceea se pot recomanda in cadrul consultatiei diferite analize suplimentare necesare. Se mai comunica etapele tratamentului, costurile, cat si prognosticul. Prognosticul nu este intotdeauna favorabil, animalele pot avea boli grave instalate ireversibil, sau boli incurabile.