Anestezia inhalatorie se efectueaza cu pregatirea pacientului, cu minim de investigatii preoperatorii, prin intubatie cu oxigenare permanenta si anestezic gazos, cu minimum de toxicitate pentru pacient, optima pentru constanta cardiorespiratorie. Trezirea este rapida, de cele mai multe ori animalele pleaca acasa pe picioare inca din ziua interventiei.

Programare telefonica
0721 547 703
Programare online
Programare

In cabinetul veterinar Vete Pet Land recomandam anestezia si tranchilizarea animalelor nelinistite sau agresive. Manoperele efectuate in cabinetul veterinar pot fi dureroase (taieri, intepari, contentionari), cainii si pisicile pacienti noi nefiind obisnuiti cu manipularea sau cu tratamentele. Interventiile chirurgicale, castrarile, necesita anestezia generala cu analgezie, oxigen terapie si monitorizare functii vitale. De asemenea recoltarile de analize, contentia, ecografia veterinara, pot necesita o usoara anestezie pentru a putea fi efectuate corect.

Din anul 2017 utilizam in cabinetul veterinar Vete Pet Land Anestezia Inhalatorie Veterinara. Pana in 2017 am utilizat cu succes anestezia clasica efectuand 1000 interventii chirurgicale, preponderent castrarea cainilor si pisicilor. Anestezia inhalatorie la caine si pisica este superioara anesteziei clasice veterinare, deoarece se efectueaza cu intubatie orotraheala, putand fi mentinuta constanta concentratia de oxigen, functia respiratorie. Totodata, gazul inhalant este nontoxic hepatic sau renal. Frecventa cardiaca este constanta. Analgezia este optima. Trezirea cainilor si pisicilor din anestezia inhalatorie se face rapid, intre 10 – 30 minute animalele pot merge si respira normal.