Skip to main content

Povestea Cabinetului Veterinar Vete Pet Land

By 15 mai 2019septembrie 7th, 2021Articole

Practica noastra:

Cabinetul veterinar Vete Pet Land functioneaza in Bucuresti din anul 2010. Echipa noastra isi perfectioneaza continuu cunostintele profesionale prin participarea constanta la diferite workshopuri si programe pentru educatie continua pentru medici veterinari. Avem competente in Ecografie veterinara, Cardiologie veterinara si Chirurgie veterinara cu Anestezie inhalatorie. Cu ajutorul aparaturii din dotare cat si al colaborarii cu centrele de analize si imagistica putem diagnostica un numar mare de boli ale animalelor de companie precum boli infectioase, boli metabolice, intoxicatii, endocrinopatii, boli ale aparatelor, precum cardiace, digestive, respiratorii, urogenitale, cutanate. Oferim urmatoarele servicii: DERMATOLOGIE, VACCINARI SI DEPARAZITARI, ONCOLOGIE, BOLI INFECTIOASE, ORL, ANALIZE SANGE, ECOGRAFIE ABDOMINALA, CARDIOLOGIE VETERINARA, ECOGRAFIE CARDIACA, EKG, MICROBIOLOGIE, CHIRURGIE, ANESTEZIE CLASICA SI INHALATORIE, TERAPIE INTENSIVA, STOMATOLOGIE, MICROCIPARI, ELIBERARE PASAPOARTE, COSMETICA SI IGIENA

Va stam la dispozitie pentru a va ajuta si a rezolva problemele de sanatate ale animalului dumneavoastra de companie mult iubit.  Va putem oferi o consultatie completa urmata de un diagnostic corect, cat si sa contribuim la insanatosirea animalului dumneavoastra drag.
Va suntem recunoscatori si vom face cu bucurie, devotament tot ceea ce ne sta in putere pentru a va servi de fiecare data cand aveti nevoie de noi.

Calitatile dupa care ne ghidam si care fac parte cultura cabinetului nostru sunt Transparenta si Integritatea. Inainte de efectuarea tratamentului, in cadrul consultatiei generale, detaliem aspectele bolii, pasii de diagnostic si tratament cat si costurile acestora. Apoi, cu acordul proprietarului, ne apucam de treaba. Incercam sa oferim calitate maxima la preturi optime. Pentru efectuarea unui diagnostic complex si a unui tratament de durata in cazul unei boli mai grave, de cele mai multe ori costurile pot fi ridicate. Alegerea unei variante de diagnostic si tratament complet duce la efectuarea corecta a actului medical.

Noile posibilitati de diagnostic si tratament si evolutia medicinii veterinare in Romania in ultimii ani au determinat cresterea calitatii serviciilor noastre cat si cresterea proportionala a numarului de pacienti.

In practica noastra apreciem medicina preventiva, ne axam pe efectuarea de consultatii, investigatii, fise si planuri de preventie pentru diferite situatii in functie de varsta, sex, rasa, activitate, afectiuni cronice. Prin cunoasterea exacta a modului de functionare a organismului si impunerea unui stil de viata natural, nutritie naturala, miscare si multa afectiune. Este mult mai usor sa previi decat sa tratezi. Fiecare caz este unic si trebuie acordata atentia necesara fiecarui individ in parte.

In efectuarea actului medical este importanta comunicarea atat cu pacientul cat si cu proprietarul. O buna colaborare si incredere intre medic / proprietar / pacient duce la intelegerea cauzelor si a mecanismului prin care a aparut si functioneaza boala, la acceptarea situatiei si la vindecare. Formarea lantului increderii intre PACIENT-MEDIC-STAPAN este necesara pentru pentru complianta si rezultate pozitive.

 

Parerea noastra despre pacient:

Consideram ca animalele de companie ne invata sa iubim neconditionat. Ele declanseaza sentimente de iubire si liniste in fiinta omului, de aceea sunt necesare aproape in orice familie. Toate animalele domestice sunt bune. Ele pot deveni agresive numai in urma unor socuri psihologice, emotionale produse de diverse situatii sau oameni. Adesea, aspecte fizionomice, de caracter, dar si diferite boli coincid intre proprietarul mult iubit si animalul sau de companie. Astfel, cainele sau pisica devine o extensie a stapanului. Pierderea unuia dintre ei poate naste in celalalt sentimentul de pierdere a unei bucati din propria fiinta.

Va asteptam cu drag intr-un spatiu calduros si primitor, pentru a rezolva impreuna problemele de sanatate ale companionilor dumneavoastra, cat si pentru orice sfat profesional.